Професор Чирков пие вълшебен чай,  Професор Чирков е познат в

...
Професор Чирков пие вълшебен чай,  Професор Чирков е познат в
Коментари Харесай

Големият професор Чирков: Аз и семейството ми пием чай, който ни пази от възпаления и сериозни болести

Професор Чирков пие магически чай, 

Професор Чирков е прочут в целия свят. Почти на 82 години, професорът е предан на своята специалност. Топ кардиологът е прочут с първото трансплантиране на сърце, датиращо през далечната 1986 година. С това той придобива интернационална известност. По-късно, чак през 2003 година прави и първата трансплантация на бял дроб. Основава болница Света Екатерина, като дълги време я управлява.

Професорът е много спорна персона. Както има поддръжници, по този начин има и хора, които мощно го подлагат на критика. Но тези, които го познават и знае какво усеща, той е справедлив и открит, постоянно споделя, каквото му е на душата. Критичен към другите, това е главната причина да не е долюбван от обществото. Защото както е казано в поговорката истината от време на време боли.

Някои хора са уверени, че парите водещото звено при работата на професора. Други го оприличават с политическите партии, на който той неведнъж е заявявал поддръжка.

Някои подлагат под подозрение личностните му качества. Благодарността на пациентите, които лекар Чирков е избавил, заглушава всички тези злобари. Това е показателно, тъй като през 2005 година е уволнен от здравния министър Гайдарски, като това още му тежи на сърцето. Въпреки това той не се предава, стъпва си на краката и се мести във Варна, като продава софийския си парцел.

Опитва се да направи съвременна болница в морския град, само че това не е толкоз елементарно.

Професор Чирков е роден в дребния дунавски град Лом, произлиза от богато семейство. Чичовците му приключват инженерство в Германия, една от прабабите му практикува неговия поминък – тя си е имала клиника в Москва, и била персонален доктор на огромния Толстой.

Самият Чирков отпътува да учи в Германия през 1966 година. Успява да стане доцент още на 34 години, в следствие се доспециализира в Щатите. През 1984 година става професор в университета на Фрайбург. Чрез Людмила Живкова и вуйчо и той е поканен в нашата страна да построи кардиохирургия, като бай Тошо го награждава с медал „ Стара планина “, тъй като той съумява да направи клиника по американски модел тук. Занимава се с интервенции на деца с заболели сърца, като им това постоянно им избавя живота. Болницата, от която го гонят – Света Екатерина, е финансирана напълно с непознати пари и дарения.

В следствие след измененията, Чирков става заместител на Дертлиев в БСДП. Никога не става здравен министър в следствие. Дава единствено скъпи насоки в ролята си на консултант.

Професорът обича да се грижи и за личното си здраве. Често пъти той и родата му пият специфичен чай, с цел да не се избегнат възпаленията на тялото. За професора, естествените медикаменти имат своето значение, като той има вяра в силата на билките. Самият той обича да пие този чай срещу възпаления. Отначало прави поръчки от Германия, само че към този момент е уверен, че чаят може да се подготви и тук, стига да се набират нужните билки за него.

Предпочитаният чай за пиянство от професора е лимфатичния чай. Той оказва помощ за пречистването на лимфната течност и кръвта. Това го защищава от по-сериозни заболявания.

Как да си извършите от този магически чай.

Набавете си половин червен корен, малко алена детелина, ехинацея, нарежете лимонена кора и купете джинджифил. Всички билки би трябвало да са общо 60 грама. Сложете вода, която хубаво да заври и прибавете сместа от билките. Оставете ги да отлежат и след 20-тина минути прецедете. Можете да пиете чайчето 2 пъти дневно по половин чаша, преди храна.

Ако имате проблеми с черен дроб или далак, или сте изнервени редовно, тази рецепта ще ви ободри и отстрани проблемите: Купете билка, наречена върбинка, като напълнете две лъжици с нарязаната билка. Половин литър вода е задоволителен, с цел да я поставите в него. Нека да поври към пет минутки и като се охлади, би трябвало да я прецедите. Сто грама е дозата, която би трябвало да приемете директно преди храна. Пийте я умерено до 4 пъти на ден.

Двата чая могат да се пият цяла седмица, а резултатите ще са забележими напълно скоро. Почивка би трябвало да се направи откакто минат най-малко два месеца, като след месец можете да повторите.
Професор Чирков ги пие и двата и се усеща ужасно.

Кажете ни Какво мислите

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР